Over ons
Hip en Tip staat voor leuke betaalbare kleding.
Op vrijdag 1 maart 2013 heeft Hip en Tip haar deuren in de weststraat 5 te Axel geopend.
Hip en Tip is een inspirerende winkel met baby-, tiener- en kinderkleding. Baby maat 44 t/m de tienermaat 176. Voor stijlbewuste moeders die voor hun kinderen altijd op zoek zijn naar leuke, mooie en betaalbare kleding!
Ook voor baby en kraamcadeautjes kun je goed slagen bij Hip en Tip. Kwaliteit voor een leuke betaalbare prijs! Het is belangrijk om de kwaliteit van de stoffen te kunnen voelen en de pasvorm gelijk uit te proberen, en dat is geheel vrijblijvend mogelijk in de winkel. Eenmaal bekend met de kledingmerken, zijn herhaal aankopen in de toekomst makkelijk via deze website te doen. Het persoonlijk contact en advies, de klantenservice, laagdrempeligheid en uiteraard leuke collecties kenmerken Hip en Tip. Echt gaan winkelen is vaak al duur genoeg. Benzine, parkeergeld, wat eten of drinken omdat je toch verder weg moet rijden. Vaak hebben de kinderen en de man in het gezin niet echt zin om daar een hele dag aan te besteden. Per 1 maart hoeft dat ook niet meer. In Axel is het gratis parkeren, bij Hip en Tip staat de koffie en thee klaar, er is gratis wifi en zit gelegenheid! Gratis toilet gebruik, de mogelijkheid om je baby te verschonen. Het is in de buurt, dus kan je geheel vrijblijvend even binnen lopen om de nieuwste collectie te bekijken. De collecties wisselen maandelijks. Niet alleen in de winkel staat de persoonlijke service centraal, maar straks ook op internet.
Maar wie is Hip en Tip? Barbara de Jong (eigenaresse) moeder van 4 dochters en voormalig inkoopster is zeer bekend met de kledingbranche. Weet ook als geen ander dat het best lastig is in deze regio leuke betaalbare kinderkleding te vinden. En staat je graag met passend en eerlijk advies bij. Je moet er namelijk wel "Hip en Tip" uitzien!
Hip en Tip is hét adres voor al uw baby-, tiener- en kinderkleding. Op de hoogte blijven van trends, aanbiedingen en andere acties? > schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief op www.hipentip.nl
Nieuwsgierig geworden, kom gezellig langs! Tel: 0115-851753
Merken o.a. : Esprit, LIEF!, Noppies, MEXX, Dirkje, Blue Seven, Blue Effect, Dj Dutchjeans, Cost Bart ( Urban Streetwear voor tieners) ennog meer kijk hier voor op de site..